CFL cargo
CFL cargo Danmark
CFL cargo Deutschland
DK
DE
EN
© CFL cargo
Impressum
Kontakt
Rutebeskrivelse
AFB
CFL cargo Sverige

Om CFL cargo Danmark Aps

CFL cargo Danmark ApS
Møllegade 6
 
DK - 6330 Padborg
Tlf.: (+45) 74 67 24 06
 
Fax: (+45) 74 67 24 08
e-mail: info@cflcargo.dk
 
Direktør: Hr. Armand Bellomi
Hovedsæde: Padborg
 

Registreret hos
Erhvers- og Selskabsstyrelsen
CVR-Nr. 27973795
 
Skattenummer: DK27973795
 
Bankforbindelse:
Sydbank 7970 / 216595
IBAN DK 6179 700000 216595
BIC SYBDK22

Almindelige forretningsbetingelser - januar 2007
 
 
Datasikkerhed / forklaring

Persondata
 
I tilfælde af kontakt via e-mail / e-mail formular bliver Deres personlige oplysninger registreret. Deres oplysninger er frivillig. Alle oplysninger bliver efter brug slettet. Oplysningerne videregives ikke til tredje personer.

Brugeradfærd
 
Anonyme data som f.eks. Deres Ip-nummer, dato og tidspunkt af benyttelse bestemte sider af dette internet-tilbud bliver i form af logfiler automatisk registreret. En sammenhæng med benytterprofiler er ikke givet.

Anonyme brugere
 
En fuldstændig anonym benyttelse af disse internetsider er mulig, hvis brugeren benytter en tilgangsprovider, som har udleveret en dynamisk IP-adresse for at komme på internettet. Skulle det være tilfældet, kan vi ikke identificere brugeren. Ikke desto mindre kan retten forlange informationer fra provideren.

Brugerdata
 
Ud over de nævnte automatiske registrerede data bliver ingen personlige data opkrævet, gemt eller brugt. Frivillige oplysninger fra brugeren som f.eks. navn og e-mail adresse bruges kun til kommunikation med brugeren. Data videregives aldrig til tredje personer.

Retten til oplysninger om sletning af Deres personlige data
 
De har til enhver tid ret til oplysninger og korrektur af Deres personlige data. Desuden har De til enhver tid ret til at få Deres personlige data slettet hos os. Data som blev krævet til afregning bliver ikke slettet.
 
 
Retslige henvisninger / disclaimer:
 
CFL cargo Danmark Aps bestræber sig på at disse internetsiders informationer er korrekte og aktuelle. Alligevel kan der ikke helt udelukkes fejl og uklarhed. CFL cargo Danmark ApS overtager derfor ingen garanti for aktualitet, rigtighed, fuldstændighed eller kvalitet af de leverede informationer.

CFL cargo Danmark Aps tillader sig at ændre, eller supplere og slette på dele af deres internettilbud eller på hele deres tilbud uden først at bekendtgøre det, samt delvis eller komplet at indstille offentliggørelsen.

For materiel eller immateriel skader som opstår på grund af tilbudte informationer eller manglende samt ufuldstændige informationer, der er opstået umiddelbart eller middelbar, tager CFL cargo Danmark ApS ikke ansvar for.


Ansvar for "fremmed indhold" som f.eks er opstået ved direkte eller indirekte forbindelser (f.eks. links) som andre udbydere stiller til rådighed forudsætter positiv kendskab til ulovlig eller strafbar indhold.

CFL cargo Danmark ApS har ingen indflydelse på "fremmed indhold" og tilegner sig heller ikke disse indhold.

CFL cargo Danmark Aps har ingen positiv kendskab til ulovlige eller anstødelig indhold på forbindelser til sider der tilhører fremmede udbydere. Skulle der findes ulovlig eller anstødelig indhold på fremmede sider distancerer CFL cargo Danmark sig udtrykkeligt fra indholdet på disse sider.